jseš včelí solitérka ulítlá
z roje neznámých včelstev
vonička z pradívčích luhů a hájů
ze svých věčně vířících křidélek
střásáš spršky opojné medoviny
až motám se
jak čerstvě přeočkované klíště
na podletní planině zdivočelého
milování
jak nahatý troglodyt utržený
ze stydlivého řetězu dávnověků...
...šroubovice DNA
údivem uvízlá
v bandasce
s čerstvě podojeným
kokrhajícím vesmírem...
letěla kolem Tvoje včela proč divočím já hned věděla :-))
24.05.2019 10:09:31 | Iva Husárková
nejlepší je SvatPhiligynčin objev-včelka "sosadlo"-je jak létající něžný medvídeček s vysunutým kopím....přepošlu Ti její phota.....:-D*
24.05.2019 11:20:24 | Frr
budu moc ráda těším se... děkuji bzuk :-))
24.05.2019 11:34:50 | Iva Husárková