Anotace: ...
Den pláče
nad rozlitým mlékem
ve stínu polospánku
se ve větvoví
pohupují
pověšené krajky
a pouští kapky deště
na zem
krajky které tak pomalu
klesaly
pod doteky mých rtů
než zmizely
nenávratně pryč
a nechaly má ústa
kouzlit
na mapách
jižních dálek...