Chtěla jsem Tě
k Ježíšku
anebo jen tak
(no jéžiš)
To jsem
zase jednou
byla
(několikrát
a pořád)
pěkně nenažraná
Vím
že (jednou)
budeš chtít
Jen já u toho nebudu
(ani chybět)
Už sis (kdysi)
vybral
Podle svého gusta
(a stejně blbě)
Nejsem Tvůj výběr
ani z hroznů
a už vůbec ne z bobulí
(nemyslím tím bobule jako bobule)
Škoda, líbil ses mi
Tak co už
svět se nezboří