Anotace: ...
Jsi horečkou co vypukla mi ze rtů
jako pubes v podbřišcích hřbitovního kvítí
Můrou tančící okolo červených luceren
veřejných domů co tak teskně svítí
Jsi hřebíkem na kříži Ježíše
a něm jsi polibkem Máří Magdalény
A taky Zrození Venuše
přímo z mořské pěny
Jsi dešťovou vodou co stéká do šatlavy
A já schi-zo-fre-nikem co těžko tě
dostane ze svojí hlavy