Ano dívenko, je toho před tebou v životě ještě mnoho a mnoho. A velkou roli v životě každého člověka hraje tělesná láska. Je to velmi silný pud, tak se právem v poezii často vyjadřuje nožem, krví, smrtí atd.
Pozor: naplněna kým čím "chtíči" krátce, chtíč je mužský rod jako "stroj"
01.06.2019 13:44:02 | Karel Koryntka
Ano, vím že je toho přede mnou ještě hodně.
A děkuji za opravu. :)
01.06.2019 13:57:23 | AkiTamahashi