Vyjádření je třeba zlepšit. Víc se soustředit, neodbývat slova. Podívej na začátku ty časy "procházím rozhlížím jde" všechno přítomný čas a srdce "bušilo" najednou minulý. Ono se to hodilo k verši "okolo-bušilo" viď. Dál je to podobně neurovnané. Nápad je dobrý, uvěřitelný ze života, vyjádření určitě jde zlepšit.
03.06.2019 10:04:16 | Karel Koryntka