Někde tam kde mají všichni srdce,
tam já mám bijící prázdné místo.
Ze kterého rostou trny růže,
kdy však přestanou růst,
to mi není jisto.
A tak čekám,
s každým úderem to bolí čím dál víc,
jako kdyby tisíce jehel ,
šlo mému tělu vstříc.
Ale já jednou vyplním to místo,
jednou, najdu to srdce,
budeš ho držet předemnou,
ve své malé ruce .
To máte nesmírně přenádherné :-)
03.06.2019 00:29:10 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Děkuju moc
03.06.2019 00:31:01 | Neznámý student
:-)
03.06.2019 00:33:18 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA