Až se jednou potkáme
budeme se usmívat
ruce sobě podáme
navrhnem si potykat.
Polibek mi přislíbíš
na mou tvář samoty
v duši mé pak uklidíš
a zavedeš novoty.
Budeš ke mně upřímná
a nenecháš mě lhát
budeš u mě usínat
a k ránu nechtít vstát.
Seznámení z radosti
změní naše zoufalství
ke stáří od mladosti
bude naše království.