Budu ti šeptem broukat

Budu ti šeptem broukat

Anotace: Lásko...(E někdo, někdo M)

...budu ti šeptem broukat melodii Lásko ke které nejsou třeba slova...



Ucítím dnes snad
z dlaní tvých
žár polí
nocí bezesných
kdy den i sen
prolnou se touhou Tvou


tu v očích Tvých čtu
kdy potají se ptáš
tak průvodcem buď
ať dech či zmar
tou poutí v nás
o lásce zpověď
zvědět svou mi dáš



...zatímco slůvka usnula nám na rtech
a víčka pokryl sypek z hvězd
bytosti spolu
ruku v ruce
dali se rozdat radost z cest
odhalit půvab chutí vůní
poznávat šíro šírý svět...

Autor Malá mořská víla, 05.06.2019
Přečteno 365x
Tipy 14
Poslední tipující: Kapka, enigman, Iva Husárková, šerý, Neegoista88, Adminak, jitoush
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

melodie co není slyšet je naprosto úžasná...protože je prožitá...

10.06.2019 22:48:01 | enigman

A pro někoho není těžké ji složit ;)
Když se podaří, co se dařit má...

10.06.2019 22:56:42 | Malá mořská víla

Úchvatné dílo...Nádherné...Udivující :)

05.06.2019 18:26:27 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí