Vezmu tě do dlaní
Anotace: Vezmu tě do dlaní ...
Vezmu tě do dlaní
abych tě hřál
život máš na hraní
tak splíny spal
světýlka z vitráží
jsou v očích dam
když cudnost neváží
už jediný gram
vezmu tě do dlaní
k milostným hrám
tvoje rty k líbání
z tužeb už znám
ruměncem na tváři
k srdci jsem zván
tvou rtěnku v diáři
já dodneška mám
vezmu ji do dlaní
však kdo by se ptal
řeknu vám bez lhaní
už není to dál ...
Přečteno 445x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Šíleně smutná princezna, šerý, Marten, Now, Neegoista88, Descardea, kdotoví
Komentáře (1)
Komentujících (1)