ty
Co mi chybí ke štěstí
peníze nebo drahé kameny
ne chybíš mi ty
snad tě potkám cestou
kudy chodím sama
budeš to ty můj neznámý
z kterého se mi zatočí hlava
až tě potkám jiné tě nedám
vždyť ja tě už tak dlouho hledám
skrývaš se vyhýbáš se mi obloukem
budeš gentleman s kloboukem snad
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková, vlnka, Kubíno, Kapka, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)