Hvizd a fist
Anotace: Jedinečně stejné
Sbírka:
Radimovi
Tam uvnitř
někde hluboko
ale přesně víš, kde
Tam uvnitř
na srdci
v duši
nebo v hlavě?
Tam někde to praskne
V břiše se to sevře
a palčivě zabolí
když ledová ruka bolesti
se sevře v pěst
A v ní
Tvoje duše
Tvoje srdce
a Tvoje hlava
A v té pěsti
...
nemůžeš dýchat
...
a nevíš
Jestli Tvoje duše,
srdce i hlava
jsou pořád vcelku
Nebo jestli v té pěsti
už je z toho všeho
jenom neidetifikovatelná kaše
Tak přemýšlej
co zbylo z Tvého já
Jestli jsi to pořád Ty
(Tvoje srdce, duše a hlava)
Když bolest Tě fistuje
a nevíš, čí
(a jestli vůbec)
jsi
Tak chutná ten moment
když drahý řekne, že už musí
Že jiná a jinde
čeká
v punčochách na podvazcích
s rtěnkou na rtech
a s večeří na stole
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Frr, Jort, Iva Husárková, Kapka, Neegoista88, šerý, Descardea
Komentáře (3)
Komentujících (3)