Měl to být jen chtíč
a touha
Jen prázdné polibky
Polibky na ústa, na krku a níž...
Jen uspokojení potřeb
Mělo to být jen na chvilku
Rychlovka
Jen letmé doteky a někdy víc
Doteky na tváři, na zádech a všude...
Jen konání, kdy nikdo nechce nic
Mělo to být všechno správné
Všechno podle zákona
Nikdo jiný
Jen ty a já...
Jen naplnění osudu
(Ne) našeho...
Záhada
Všechno to mělo být... Ale není
Není nic
Polibky už dávno plné emocí
Vášně a slasti
Doteky plné nervozity
A mezi námi spousta lidí...
Je všechno špatné?
Je všechno přirozené? by ses měl ptát...dobré špatné je lidský nesmysl, mentální výmysl...stejně jako že láska je nesobecká, haha...;-)
14.06.2019 13:24:33 | Marten
odpovědnost - to je odpověď na závěrečnou otázku, to patrně v takové vztahové štafetě chybí (v básni je jediná gramatická chybička zrovna ve slově "zákon", zajímavé že)
14.06.2019 06:52:00 | Karel Koryntka