Jednou spolu vystřízlivíme

Jednou spolu vystřízlivíme

Anotace: Moje tropická múzo

Napůl smutná
A napůl nahá
Moje tropická múza

Máme jen pár hodin do odjezdu
A nechce se nám vtipkovat

Je půlnoc
A dopíjíme sklenici
Nechci vzpomínat
Nechci nikdy vystřízlivět
Ze všech těch písní

Moje tropická múzo
Chci aby to bylo jako na začátku
Pití a cigáro po sexu
A ráno stydlivý vajíčka
Kdy nevíme co říkat
Jen máme oba kocovinu
Ale taky už víme
Že spolu jednou vystřízlivíme
Autor Sumava, 15.06.2019
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel