Z Tvých očí chtěl bych číst
všechno co je nevyřčeno
přitul se a začni příst
o tom co je předurčeno.
V klíně pak mohu si přát
vítězství, ale i prohry
nebudu nikdy Ti lhát
vstupuješ se mnou do hry.
Chtěl jsem Ti jenom říct
co pro mě znamenáš
nechci už vůbec nic
jen s Tebou sdílet čas.