Anotace: třeba se mi jen zdáš, ale stejně za tebou půjdu
Pod křídly andělů
skrytý a ve stínu
bojíc se úderů
hledám zem leknínů
Za vůní omamnou
na mol snem opitý
v srdci s touhou ohromnou
energií dobitý
Najdu jí určitě tam
jak voní krásou
než bez ní radši sám
pohrdnu božskou spásou