Anotace: (2009)
nějak mám pocit že i ty lásky, že to byly sny o láskách, plus i ten sen o snu byl ve snu (... se tak snažím tvým stylem naznačit že v úvaze o lásce je více exaktnosti než života)
20.06.2019 07:39:14 | Karel Koryntka
To je výzva...rozdat se a zůstat celý:) láska divůtvorná jest:)
19.06.2019 20:12:25 | Malá mořská víla