Co se urodilo
.
Okurková sezóna
i kedlubna je persona
dává na odiv
oduševnělou dřevnatost
Co se to letos urodí
.. přes moře most
.. na mostě kost
.. na kosti drozd
a ti dva
ve víře s láskou
podplouvají pilíře
konstrukci prasklou
Co zašlo nechávají ležet
neplaší ptáky
ona: postavme věže !
on: nad bodláky
Z číše pýchy upito
v minutě této
Mám Afro Dito !
Je léto
.
.
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Jort, Frr, Kapka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (4)