Z čeho jsi tak zlomená
vítr škemrá o hlazení
duše ranou zkolena
všechno krásné ve zlo mění.
Roztroušené bolesti
jednou v čase se pak slijí
ústrky a divné lsti
do duše pak hřeby bijí.
Uvolni se, nebuď zlá
slunce vyjde nad obzorem
láska není plodem zla
jako Bůh je hlavním zdrojem.