Anotace: ***
***
Po kolena šlapat blátem
nebo se vznášet létem
JEN BÝT A MILOVAT
Po prsa se máčet v louži
třeba jít tam kam srdce touží
ZE ŽIVOTA SE RADOVAT
po prsa se máčet v louži...zvláštní radost :-)
01.12.2020 18:36:30 | Danger
...budu si Tě broukat :-)
02.07.2019 16:44:22 | piťura
Děkuji, jsi milý.
04.07.2019 07:13:30 | Šípková Růženka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?