Ono to má biologickou povahu, člověk se zamiluje a probíhají v něm dlouhodobé chemické procesy přípravy na rozmnožení. Je to tak správně, čím větší zamilovanost tím výhodnější situace pro potomky. Je to nejlepší způsob jak rodit zdravé děti. Proto nenaplnění vztahu příroda "trestá" tím dlouhým smutkem. Je to biologická věc.
06.07.2019 09:34:43 | Karel Koryntka
Máš pravdu, tohle mě pobavilo, ano, je to tak souhlasím, ale život se bohužel neřídí jen biologicky.
06.07.2019 09:53:48 | W