Pokus je zdařilý. Slova nejsou moc vynalézavá (to ostatně nemusí být nedostatek), ale vhodná pěkně urovnaná, významy nevykukují, nepřetahují se navzájem, nýbrž slouží duchu básničky a zdvořilému milostnému sdělení.
21.07.2019 09:22:44 | Karel Koryntka
Ach to je tak něžné,procítěné!Tak věrnostiplné a hřejivé :-)
21.07.2019 01:36:50 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA