Živy jen láskou
Drž mě pevně za ruku
veď mě správným směrem
ať neztrácím balanc
a vidím dveře otevřené
spolu do nich vstoupíme
a nikdo nás nerozdělí
napíšeme na ně vzkaz
že jsme dva blázni veselý
co láskou se pobláznily
a víc není jím třeba
jen sálající teplo jejích těl
a nekončící blízkost a něha
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Lighter, vlnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)