Ladnost Tvého pohybu
hlavně, když jsi v ohybu
rozvlnění pevných ňader
se zobáčky od koňader.
Zůstaň takto v předklonu
musím Ti složit poklonu
krásná jsi jak letní noci
žhavá, horká bez zlé moci.
Vlasy barvy havraní
kůže dívky z podhradí
vůně lesních jahodníků
nohy jako z večerníku.
Lýtka krásně tvarovaná
boky jako mladá panna
v dlani držíš oblázky
rty máš rudé od lásky.