Hvězdná láska
Anotace: Miluji hvězdy...
Hvězdy na obloze noční
Různé obrazce tvoří,
Ve stáji, koníčku, spočni
Země do tmy se noří.
Labuť,Andromeda,Kefeus,
Tma půlnoční lásku kryje,
Dohlíží na ně sám Zeus,
Ta noc se jim do paměti vryje.
Mladí milenci, až po uši zamilovaní
Lásku sobě chrání,
Souhvězdí se jim na obloze klaní,
Přejí jim klidné spaní.
Hvězdy mezi sebou si šeptají:
,,Přísahám na dráhu mléčnou,
Ti dva schází se potají,
Ti dva objevili lásku věčnou..."
Přečteno 477x
Tipy 6
Poslední tipující: Elis1ě, Krahujec, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)