Jsem
Jsem tvoje hračka milená,
s kterou rád si hráváš
Též tvoje láska jediná,.
s kterou večer spáváš
Jsem písnička veselá,
co notuješ si z rána
I kráska žhavá, vášnivá,
jež do ráje je brána
Jsem milenka, co líbá tě
a tvé kadeře hladí
Jsem láska nejsladší,.
jež nikdy tě nezradí
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)