Šance
Anotace: Kolikátá šance, kolikátá láska, kolikátý pocit že teď je to už správně . . .
Nesplněná přání
zfouklá svíčka nesvítí
Nekonečná klání
srdcí lapených do sítí
Přes zranění a četné šrámy
přes všechny dobře míněné přešlapy
Lásky se chopím jak tonoucí slámy
v zapomnění odesílám minulé útrapy
Nekvete mládí v mém těle
nezáří budoucnost nad obzorem
Přesto se cítím s tebou skvěle
ne bez srdce netvorem
Šancí jsme sobě pro zdravá srdíčka
opustit cestu prázdných prožitků
Byla to jenom snad jiskřička
ted hoří již v jiném měřítku
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)