Sdílení
Anotace: Sdílení, vzájemnost a pocit souznění je cíl meditací i projevem chemické reakce zvané láska
Na zádech cesty prstů vyryté
projevy touhy dosud ukryté
Zamlžené rty teplým dechem
projeví úmysl tichý všechen
V těle podivné brnění
procesy, které se nemění
Atmosféra signálů a očekávání
odmítnutí a nebo pozvání
Nitro sdílí v souladu vzájemnost
sladká odměna za věrnost
Má lásko někdy již obětí pouhé
když vteřiny jsou náhle dlouhé
Postačí k sladkému souznění
jako souhra u hvězdných znamení
Potichu spolu v síle doteků
nadějí mou jsi k útěku
Za zády nechat svět v zapomnění
zeď spolu stavíme kámen po kameni
Vděčný jsem bohu za šanci svou
že ochutnat smím lásku nás dvou.
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková
Komentáře (0)