Ráno v sobě sílu sháním
s polibkem se k tobě skláním
Ochutnáván růž tvých rtíků
dlaní tě hladím na pupíku
Druhou rukou škrábu záda
chtěl bych zůstat , dělat co ty ráda
V mysli píšu z lásky řádky
slova co nevezmu nikdy zpátky
Pak maluji v duchu obraz tvůj
tím zkrášluji den celý svůj
Stačí mi jen jedna věta
pak dojdu klidně na kraj světa
MILUJI TĚ jsou ta slova
tak upřímně křišťálová