Lásce povím
Lásce neporučiš
má své silné pudy
lásce neukážeš
jakou cestou jít a kudy
lásce neutečeš
vždy tě chytí do sítí
lásce neřekneš
měj se a díky
Lásce nesdělíš
své špatné zkušenosti
lásce povíš jen
mám s tebe pochyby zvláštní
ale bez tvé přítomnosti
by byl život velmi krátký
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: Donne, Iva Husárková, Marten, Frr, Krahujec
Komentáře (2)
Komentujících (2)