Ležím vedle Tebe po tmě,
cítím Tvé srdce tlouct zároveń s mým
Jemně Ti šeptám slova Lásky
a ty mi je vracíš jako bumerang
Jsi upřímný, protože vím,
že jsi mi nikdy nelhal
Jak mohla být Láska slepá,
hned nám nedošlo,
že jsme do sebe zamilovaní
Plavili jsme se společně
a nechalí se chvíli od sebe unášet,
konečně jsi tady po mém boku
Teď přicházím k Tobě s otevřenou náručí,
není co skrývat,
jen otevři své srdce Lásce
Přede mnou ji neskrývej,
vypusť ji ven a osvoboď ji
Uvěř tomu, co Ti říkám,
moje Láska je čistá
a průzračná jako voda
Uvidíš, co pro mne Tvá Láska znamená
Otevři svou náruč, chyť mě do ní,
už mě nikdy nepouštěj,
chci Ti být nablízku,
další odloučení bych nesnesla
Život bez Tebe by byl smutný,
už nikdy bych se nedokázala radovat
Před tím jsem žila život v osamění,
už vím, že už to pro mne není
Víš, jak moc jsem Tě chtěla mít u sebe doma,
nakonec se mi to přání vyplnilo
Jen otevři své srdce Lásce