Anotace: ***
...víš, láska je množina pochopení...kdo nepochopí prohraje...prohraje svou šanci...šanci, že ho pochopí ten druhý...
tak teď si sice nejsem jistá jestli jsi ty pochopil mě, ale každopádně souhlasím, že nenávist je od lásky co by kamenem dohodil...
02.03.2007 21:08:00 | Lucyane