Anotace: Setba lásky vyslaná do tohoto prostoru, stane se láskou...
V prostoru lásky
mísením duší zrozeni
sáláním jisker
vpalováni do drah vesmírných
hořící
láskou co probouzí světy nové
neseni k poznání sebe sama
v časech něhy
kanoucí
po tvářích...
26.08.2019 16:42:22 | enigman
krásná /ale pozor na užívání slov: - mísení, sálání,vpalování, nesení.../ :-D*
10.08.2019 13:13:02 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?