Něžně
Anotace: ..
Sbírka:
lásce
Tak něžně líbat bych tě chtěla,
jak něžně líbáš moji líc.
Tak něžně dotýkat se tvého těla,
jak toužebně se ty mě dotýkáš.
Tak krásně zadívat se do tvých očí,
tak hluboce a upřímně.
Tak něžně líbat bych tě chtěla,
jen nevím jestli i ty mě.
Komentáře (0)