doprostřed písně
vhodil snítku gladioly
až rorýsy rozčepýřil
falsetem k popukání
svůj zpěv toužil ukrýt
do záňadří nepřítomné lásky
uniklé za dálavy veškerých pomyšlení...
praskaly ve švech azurové stehy
bujného podnebesí
a rozpáranou podšívkou nebe
nakonec hladově prosvítal podbřišek
jejího vděčného Slunce..
*
Chtěla bych vidět to tvé bujné podnebesí, měl bys něco nakreslit... :)
21.08.2019 10:16:55 | Philogyny
Já se ti moc omlouvám , ale jsem prostě prase a vidím v tom erotiku
19.08.2019 23:04:58 | Blázen
Slovo dálavy jsem velmi dlouho neslyšel.Je velmi cenné , když dojde k excelentnímu oprášení a probuzení při jemném vyslyšení.
19.08.2019 21:08:32 | Krahujec