Anotace: až slunce zasvítí....počkám si na kvítí:-)
Hezký dobrý večer, nonšalantní:)
Tuhle čtu poprvé, nějakou náhodou jsem ji před pár lety minula. Vše má svůj smysl, vše se z nějakého důvodu udává...a já tedy doufám, ať už Tě kamkoli vítr zavane, že budeš a vlastně i JSI, neskonale šťastný :) tam na všech místech, která opustili malíři, až zbyl jeden jediný básník, který o nich psal...
Krásný zbytek dne :)
Sunny
12.10.2011 22:51:00 | Sunny
ježííííííš já ani netušila, že tolik druhů rybího salátu existuje! btw.-skvělý úvodník...a taky máme pár věcí společných, kov v uších, dlouhý vlasy...a ták, akorát takový hromotluk nejsem /to bych měla nick Obryně Stáňa, to dá rozum/ :o)
06.03.2007 18:03:00 | Navire
...jen aby to s tím čekáním nedopadlo jako když se vyhlížel Godot :o)) /a teď si jdu přečíst tvůj úvodník;o)/
06.03.2007 17:56:00 | Navire
Ahoj chlape...když jsem si četl tvůj úvodník,zjistil jsem že máme hodně společného,až na mých dvacet kilo navíc,a že foťák mi předběhla paleta:o)-prostě-Držím palce.
02.03.2007 18:31:00 | S&made