Anotace: věnováno...hrozná,obyčejná a trochu naivní básnička s malou dávkou lásky...tohle už jsem sem sice jednou psala,ale teď se to hodí dvojnásob...hrozně by mě mrzelo,kdyby si někdo přečetl tu slabou a pak už jen řekl...hm,ta neumí psát...
pekne..=)
ruzova budoucnost? to se nezda nikomu nikdy. a kdyz jo, tak se stane neco, co ho vyvede z omylu a uz v ni nedoufa. stesti je pomijive, jednou je tam, jindy zase tu..neboj, dostavi se i k tobe a uvidis zase ruzove =)
me bude brzo ctrnact takze me taky uz neber jako trinactiletou =)
a prosimte furt se nepodcenuj!! trosku si ver!! =o) neber to tak, ze te poucuju, ale mas talent a potencial tak ho rozvijej a neskuhrej, plati?
budu rada kdyz napises zase nejaky koment, mam z nich velkou radost =)
05.03.2007 22:17:00 | Gabika
kdybys nechala jen první dvě sloky.. skákala bych deset metrů vysoko nad tím jak moc je to supr..
ale takhle skáču jen šest a ještě mám strach, že spadnu bez křídel
02.03.2007 14:43:00 | Zamilovaná do nezamilované doby