Pravítko

Pravítko

lehli jsme si, já letmo chytil její bok
jak pravítko ležela
jen stačilo nespěchat
a mohl probudit se - sexu cvok

miluju holky tmavých vlasů
ty dívky vzpurné a plné života
hledajíc života svého pilota
co ustojí tu jejich krásu

já však nejsem co by dokázal to zvládnout
co dokáže hledět na svou milou
V obětí lvů, jak si tam hoví
jak oni kořist svou, pomalu loví
Pro smrt její, stačí drápem mávnout

je to šelma, co nakrucovat umí se v letu
své čelisti vystrčí, dává tím signál
nelez mu na oči, on může se vztekat
a pak spáchá chřích - vraždu člověka
Autor Vendys, 28.08.2019
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel