Zapomenout křídla
jó to se stává
rezavá konturka
si po rtech čmárá
do stínů smočená
labutěnka
ach bože holka
vždyť už jsi velká
chuchvalec dopisů
v nočním stolku
popsaná dlaň
no tak promiň trochu
jsi
blbě
blbě
Pěkná báseňka. Blbí čas neběží maratón, když nemá od života "natrénováno."
06.09.2019 01:31:00 | šerý
Ty zapomínáš křídla a já rohy...u lucifera to jsem ale kopyto .
05.09.2019 19:48:06 | Blázen