Anotace: bez anotace
Teď nevím, jestli se Ti má báseň líbila, nebo ne... Nějak jsem to z toho komentíku nepochopila.
03.03.2007 12:04:00 | Bajík
Myslím si, že takové autorce nemůže nikdo na Literu napsat žádné zlé slovo.
02.03.2007 21:34:00 | Miskitka
Dětinský??? Bývá jen ten, který nesouhlasí..s náruživostí lásky...a JirkoS, promiňte, nejste náruživý...třeba si najdete jiného veršotepce...toho, který je přímočarejší...však nevadí...časem se dětinskosti zbavíte!!! Jsem si jista!!! A ctím vás i nadále!!!
Radost ze života Vám přeji!!
M
02.03.2007 17:37:00 | Mirka Hedbávná
No tak, Mirko, nebuďte prudérní...Klidně to doplňte, takto to působí poněkud dětinsky...
02.03.2007 17:21:00 | JirkaS
řekl jsem si že tady pro dnešek končím, tak děkuji za překrásnou tečku, a povznesení pro dnešní večer. Tisíceré dík :-)
02.03.2007 17:12:00 | nonchalant