S tebou sa stáva každá chvíľa zážitkom
bolo to kvôli tvojim lúčom
ktoré spôsobili v ľadových múroch ten zlom,
tú prasklinu
ktorá vpustila dnu to teplo
a otvorila bránu väzeniu
ktoré väznilo
všetko čo mi tak veľmi chýbalo
každý deň či noc kedy sa nespalo
ale aj keď sa ti driemalo
s tebou sa stáva každá chvíľa zážitkom
naše spomienky
a predstavy budúcnosti
nevymením ani za jaskyňu plnú zlata
ani za flotilu na hladine
teším sa na všetko
čo nás ešte čaká
a čo nás neminie
možno konečne viem
ako láska znie...