Odpusť
Anotace: většinu pocitů držím v sobě a ven pouštím jen přetlaky, přesto i těch je moc a jejich cílem jsi ty
Krásné bylo s tebou vstávat
cítit tvou blízkost a tvůj dech
Opojení se nechce odolávat
raději žiji v našich snech
Kochám se než pohltí mě ranní spěch
radostí z obrazu tebe schoulené
Sílu nasávám z chvilek těch
u té jediné srdcem zvolené
Vzdoruji proudu povinných úkonů
s vidinou blížícího se objetí
Odrážím útoky démonů
než upadnu do tvého zajetí
Odpusť mi Lásko mé pocitů vyznání
přesto že upouštím jen malou část
Jsi způsobem mého světa vnímání
hvězda co z oblohy chci krást
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Aiury
Komentáře (0)