..a noc co zatím neskočil - nezní dobře a ještě je to pro jistotu zopakované. Když není co psát, čerpáme inspiraci i z kalendáře. To je málo.
24.09.2019 08:13:09 | Karel Koryntka
Děkuji, už jsem se bála, že byste k tomu neměl co říct... ;) :D Někdy je možná více - a to platí i u komentování.
24.09.2019 13:33:52 | Vesnodomka58