Má lásko,
v mém životě jsi jen ty,
ta jediná má první i poslední Láska
Jsi každý můj nádech,
jsi každý můj krok,
který následuješ
Chci sdílet mou Lásku s Tebou,
protože nikdo jiný to neudělá
Tvé oči mi říkají,
jak moc se staráš,
ty vždy budeš má nekonečná Láska
Dvě srdce, co bijí jako jedno,
naše životy právě začínají,
navždy Tě budu držet ve svém náruči,
protože nemohu odolat Tvému kouzlu
Budu blázen do Tebe,
jsem si jistá, že Ti to nevadí,
protože ty pro mě celý svět znamenáš,
našla jsem v Tobě svou nekonečnou Lásku
Budeš tím jediným,
protože nikdo nemůže popřít tu Lásku,
co v sobě mám
Dám Ti ji všechnu, protože si ji zasloužíš
Natáhnu k Tobě mou ruku,
budu mít víru ve všem, co děláš
Budovala jsem svůj svět
ve snech kolem Tebe
a jsem tak ráda,
že jsem Tě našla
Dovol mi naplnit Tvé srdce radostí a smíchem,
soudržnost je všechno, co mám
Vždycky Tě ochráním díky nezištné Lásce,
která Tě respektuje
Jsi má nekonečná Láska,
která nemá konec ani začátek
Jsi má nekonečná Láska,
protože z mého srdce nevymizí