Anotace: Je to báseň o lásce, která přišla náhle a možná nikdy neskončila, protože: bylo, nebylo...
Hlasovala bych, ale přímo mě bily do očí dvě hrubky... shody podmětu s přísudkem!!!
09.08.2007 18:34:00 | Neferehathor
hezké,to tak zažít :-)) ale občas se ti to nerýmovalo.jinak to bylo opravdu pěkné a těším se na tvoje další díla...
27.04.2007 23:34:00 | pogísek