Jsi mojí loutnou, na kterou hraju,
na které struny rozezním
Jsi mojím sluncem se kterým se směju,
které zažene i stín.
Jsi mojí cestou po které kráčím,
na které nikdy nezbloudím,
Jsi studánkou s vodou čistou,
u které rád se občerstvím.
Jsi mojí loukou plnou kvítí ,
Jsi mojí růží tajemnou,
Jsi mojí lunou co mi svítí,
na každou cestu mou.
Jsi mojí loutnou...
Chtěla bych být melodií,
kterou zvolna tvoříš,
kombinací slov a veršů,
které do ní vložíš.
Jako vánek rozpustilý
pošimrám tě ve vlasech,
jako závoj smělé víly
ti sklouznu zvolna po zádech.
Ty zachytíš mě do dlaní,
já přivinu se k tobě,
teď už nám nic nebrání
rozplynout se v sobě.
20.10.2019 11:23:38 | Lili Starr
Mojí sluncem, kvítí - svítí... Chtělo by to ještě na tom trochu zapracovat :-)
27.09.2019 08:03:12 | Neklan