Tulák a Plamenice
.
Za deště když vylézají šneci
nosívám si na zádech dům
a přijdeš - li a zatopíš v peci
neodkázáni na teplo z výdechů
Za noci zalezlý do jeskyň
znám monotónní jiskření křemene
a přijdeš - li známému pokyň
prohřeješ prostor i stěny -
jen mě ne
.
.
Přečteno 234x
Tipy 10
Poslední tipující: J.Karasová, enigman, Frr, Fany, šerý
Komentáře (7)
Komentujících (5)