Moc hezké.
KK tady vysaje, písemně si pohraje, místo aby básně psal, je tu kritik, je tu král:-)
30.09.2019 17:22:39 | Kapka
řádek 3 dobře míněnou hravou básničku ničí. Jako když pexeso přejede vysavač. (a není divu že se tam stala asi i chyba)
Jinak je dobrá jemná podzimní.
30.09.2019 08:34:42 | Karel Koryntka