Poznání
V ráji s tichým hlasem
Ležím pod jabloní
Koukám na oblohu
V zásypu pohrdání
Touhy sténají na jabloni i v srdci
Čekají až podlehu
A ony donesou mě k ďasu noci
Až moc lákavá jablka
se všude nachází
Jen jednou si kousnout
A poznat sladkou chuť..
I když ráj se navždy vytratí
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomcat, Roser
Komentáře (1)
Komentujících (1)