Prošli jsem mnohokrát ruku v ruce,
krajinou neznámou plnou známých míst
bili nám divoce naše srdce
mohli jsme z oblohy očí si číst...
Měli jsme mnohokrát v dlaních tu vodu,
která jen kapkou vše probudí
mohli jsme okusit ze stromů lásky plodu
a držet sněhovou vločku co nestudí...
Často jsme tančili jen v kapkách deště
jenom tak od Pána stvoření
něžně se objímat a líbat ještě
vždyť jsme už z podstaty z lásky stvořeni ...
Chtěli jsme vyskočit a padat vzhůru
v dlaní své cítit druhého dlaň
však život nám zatrhl tu naši tůru
a pěkně začerstva spočítal daň....
Bylo nám dáno okusit sebe,
prolínat sebou jako noc v den,
v srdcích i očích svých spatřovat nebe
a v těle prožívat náš odvěký sen.
Tančíme spolu jak vánek v listoví,
kapkami deště hladím tvou tvář,
o tajemství lásky ti srdce vše vypoví,
když halí jej milosti světelná zář.
Po dlouhá staletí o mně jsi snil,
duše tvá s mojí věky se hledala,
pro mne jsi tisíckrát na zemi žil,
než konečně tebe jsem, lásko, poznala.
Tou daní za lásku bylo nám čekání,
v samotě, bolesti rostli jsme pro sebe,
13x vložil mne Bůh tobě do dlaní,
s příslibem, že víc už nebudu bez tebe.
02.06.2020 07:07:49 | Lili Starr
Dotknu se slunce, dotknu se hvězd,
dotknu se tebe, toužím tě svést.
V náruči tvojí sálám jak slunce,
s tebou mne spojí touhy presumpce :-)
Dotyk tvůj letmý, motýlí křídla,
těla se střetly a vášeň vzlítla.
Co nejblíž slunci my můžeme být,
splněnou touhou až budeme znít.
... jo, a daň, tu už máme předplacenou :-)
20.10.2019 11:19:31 | Lili Starr